Autolink Finland

Autolink Group on yksi johtavista ajoneuvologistiikan yrityksistä Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Autolink Finland on Hangossa sijaitseva yritys, jonka päätoimiala on uusien ajoneuvojen jakelu ympäri Suomea. Tarjoamme myös uusien ja käytettyjen autojen kuljetuksia Ruotsista ja muista Euroopan maista.

Toimitamme asiakkaillemme yli 200 000 ajoneuvoa vuodessa ja tarjoamme ovelta-ovelle-kuljetuksia sekä käytetyille että uusille ajoneuvolle ympäri Eurooppaa. Tarjoamme logistisia ratkaisuja autoteollisuudelle, jotka perustuvat autokuljetusrekka -, alus- tai junakuljetuksiin tai näiden yhdistelmään. Tarjoamme myös lisäpalveluja kuten terminaalikäsittelyä, tulli- ja asiakirjakäsittelyä sekä toimituksia asiakkaille. Kaikki toimenpiteet, palvelut ja käsittelyt toteutetaan parhaalla mahdollisella ammattitaidolla sekä laadulla perustuen ECG:n sääntöihin.

Autolink Laatu

ECG:n jäsenenä, (The Association of European Vehicle Logistics), Autolink seuraa tiukasti ECG- laatukäsikirjaa ja -standardeja. Tämä laatukäsikirja on kehitetty antamaan ECG- jäsenille suuntaviivoja, joilla taataan asiakkaille palveluiden korkea laatu kaikkialla Euroopassa. ECG-käsikirjalla lisätään tehokkuutta, vältytään vahingoilta ja taataan henkilökunnalle turvallisempi työympäristö.

ECG:n jäsenet päivittävät laatukäsikirjaa jatkuvasti, mistä tuloksena on jatkuva laadun parantaminen.

Not sure which solution fits your business needs?