Fordons
logistik

Våra kunder är biltillverkare, importörer
och försäljare i Europa, Ryssland & CIS länderna, Centralasien, Mongoliet och Kina

Terminal
tjänster

Moderna terminalerna erbjuder PDI-tjänster, möjlighet till lång- och kortvarig lagring för många bilmodeller som är importerade till Baltikum och Norden

Tillgång
till järnväg

Alla våra terminaler I Baltikum och I Norden har tillgång till järnväg. Lastningsområde – 35 järnvägsvagnar samtidigt

Transport

Autolink Group äger specialbyggda biltransport järnvägsvagnar, tillverkade 2008-2017 och nya
biltransport lastbilar, tillverkade 2017

Utförda projekt
Kunder världen över
Egen fordonspark, fordon
Personal

Special tjänster

Vi är kända för att in i minsta detalj sköta kundens logistik- och speditionsbehov, Autolink tar hand om din hela logistic.

Vad gör oss speciella?

AUTOLINK består av en företags grupp, vars huvudsakliga aktivitet är logistik för färdiga fordon och reservdelar till dem (personbilar och andra fordon). Våra kunder är importörer,exportörer och återförsäljare I Europa, Ryssland och CIS-länderna, Centralasien, Mongoliet och Kina.

Autolink består av följande företag: Autolink Finland (Hangö, Finland), Autolink Baltics (Södra Hamnen Paldiski, Estland), Autolink Lithuania(Vilnius Litauen), Autolink Central Asia (Almaty, Kazakhstan), Autolink Russia(Sankt Petersburg, Ryssland) Axess Logistics Norge,Sverige och Danmark.

Nå din destination
100% säkert och snabbt

Om än söker svar, önskar lösa ett problem, eller om bara vill berätta för oss hur vi utförde jobbet, finner du många sätt att kontakta oss härfrån. Vi hjälper Er att lösa era problem snabbt och enkelt.

kontakta oss nu